ZİYARET
Tarih: 19.03.2014 | Okunma Sayısı: 3208
      Aksaray Belediye Başkanı Nevzat PALTA, Belediye Başkan Yardımcımcısı Hüseyin ALTINSOY ve Belediye Meclis Üyesileri, Baro Başkanımız Av.Levent BOZKURT ve Yönetim Kurulu üyelerimizi ziyaret etti.
 
      Baro Başkanımız Av. Levent BOZKURT yapmış olduğu kısa açıklamasında “ Görevlerde insanlar gibi doğup, büyüyüp, yaşlanıyor, geriye sadece hizmetler kalıyor, iyilikler kalıyor. Ben bu anlamda Belediye Başkanımız sayın Nevzat PALYA ile üç yıllık bir görev süresini paylaştık, birlikte çalışma imkanı bulduk, paylaşımlarımız oldu. Önemli olan Aksaray’ımız için yapılan hizmetler, hizmet havuzuna atılmış her damla zayi olmaz. Başkanımız veda ziyareti olarak nitelendirdi ama bizde veda olmaz Başkanımızın her zaman gönlümüzde yeri var. Ben Başkanımızın yaptığı hizmetlerden ve verdiği emeklerden dolayı kendisine şahsım ve Aksaray Barosu adına teşekkür ediyorum.” dedi.
      Belediye Başkanı Nevzat PALTA ise,"Ziyaretimizin amacı kısmi veda, kısmi nezaket ziyaretidir. Hizmet yaptığımız dönem zarfında Aksaray Barosu ile kurumsal bir mantık içerisinde uyumlu bir çalışma sergilediğimiz kanaatindeyim. Ortak derdimiz Aksaray’ımız, Aksaray Belediyesi ve Aksaray Barosu arasındaki uyumda kazanan hep Aksaray’ımız oldu, daha iyi hizmet vermek ortak paydamız oldu . Veda sadece Belediye Başkanlığı’na veda Aksaray’a veda hiçbir zaman düşünülemez. Sayın Başkanımız Levent BOZKURT ve saygıdeğer yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi. 
 

 

ETKİNLİK TAKVİMİ

20.09.2024
AV. FERİT KÖSE
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.