TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ ANITKABİR ZİYARETİ VE BASIN TOPLANTISI
Tarih: 31.05.2013 | Okunma Sayısı: 4654
30 Mayıs 2013 tarihinde Türkiye Barolar Birliği 8. Başkanı Av. Metin FEYZİOĞLU ve yeni Yönetim Kurulu’nun düzenlemiş olduğu Anıtkabir ziyareti ve Basın Toplantısına Baro Başkanımız Av. Levent BOZKURT, TBB Delegelerimiz Av. Hale ÖZDAL, Av. Hasan Ali ELİBOL ve meslektaşlarımız Av. İbrahim BAYKAN ile Av. Hasan ATILGAN katılmışlardır.

Anıtkabir ziyareti esnasında  Baromuz eski Başkanlarından Av. İbrahim BAYKAN, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Metin FEYZİOĞLU’na Nazar Boncuğu takarak, yeni görevinin hayırlı olmasını, Başkanlığı boyunca nazar’a uğramamasını temenni etti.

Törene; Türkiye Barolar Birliği önceki Başkanları; Av. Atila SAV, Av. Önder SAV; Türkiye Barolar Birliği önceki Yönetim, Disiplin ve Denetleme kurulları üyeleri; Eskişehir Baro Başkanı Av. Rıza ÖZTEKİN, Adana Baro Başkanı Av. Mengücek Gazi ÇITIRIK, Mersin Baro Başkanı Av. Alpay ANTMEN, Edirne Baro Başkanı Av. Özgür YILDIRIM, Aydın Av. Sümer GERMEN, Antalya Baro Başkanı Av. Alper Tunga BACANLI, Erzurum Baro Başkanı Av. Faruk TERZİOĞLU, Manisa Baro Başkanı Av. Zeynel BALKIZ, Kırklareli Baro Başkanı Av. Harun SAYGILI, Balıkesir Baro Başkanı Av. Yaşar MEYVACI,  Çankırı Baro Başkanı Av. Erkan KÖROĞLU, Gaziantep Baro Başkanı Av. Ali ELİBOL, Çanakkale Baro Başkanı Av. Bülent ŞARLAN,  Yalova Barosu Başkanı Av. Cevdet BEKLER, Isparta Baro Başkanı Av. Gökmen Hakkı GÖKMENOĞLU, Ankara Barosu Başkan Vekili Av. Sema AKSOY, İstanbul Barosu Başkan Vekili Av. Mehmet DURAKOĞLU, çeşitli barolardan TBB delegeleri ve çok sayıda avukat katıldı.