TÜRK MEDENİ KANUNUNDA BOŞANMA SEBEPLERİ SEMİNERİ
Tarih: 29.11.2013 | Okunma Sayısı: 3079
           Baromuz Staj Eğitim Komisyonu Faaliyetleri çerçevesinde Stajyer Avukatlarımıza yönelik olarak Av. Özlem TUNÇ İLHAN'ın konuşmacı olarak katıldığı "Türk Medeni Kanunu'nda Boşanma Sebepleri" konulu eğitim semineri gerçekleştirilmiştir. Seminere Baromuz Yönetim Kurulu Üyeleri, Staj Eğitim Komisyonu üyeleri ve çok sayıda meslektaşımız katılmıştır.
Baro Başkanımız Av. Levent BOZKURT yapmış olduğu açılış konuşmasında;
          "Değerli meslektaşlarım; Aksaray Barosunun teminatı olan stajyer avukatlarımız hepiniz Aksaray Barosu Staj Eğitim Komisyonu tarafından hazırlanan “Aile Hukuku, Türk Medeni Kanunu’nda Boşanma Sebepleri” konulu seminere hoş geldiniz.
 
          Bizim Aksaray Barosu olarak yönetim anlayışımızda her zaman bir paylaşım vardı, bu paylaşımı gerek Yönetim Kurulumuzda gerek Komisyonlarımızda bir aile anlayışı içerisinde sürmeye çalışıyoruz.
 
          Amacımız her zaman öncelikle bir meslek örgütü olduğumuzun altını çizerek mesleki dayanışma ve kaynaşmanın sağlanması yönünde olmaktadır. Stajyerlerimizin mesleğe başlamadan önce akıllarında hiçbir soru işareti kalmasın, zira mesleğe başladıktan sonra ne soru sorulabiliyor ne de mesleki gelişim tamamlanabiliyor. Bu amaçla Aksaray Barosu olarak çalışmalarımız stajyerlerimizin iyi bir hukukçu  her türlü eğitimin yapılarak mesleki bilgi ve donanıma sahip iyi bir avukat olmaları yönündedir." dedi.
 
          Baro Başkanımız Av. Levent BOZKURT, Staj Eğitiminden sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Av.Ahmet Ramazan YİĞİDİM'e, Komisyon üyelerine ve seminere konuşmacı olarak katılan Av.Özlem TUNÇ İLHAN'a verdikleri emek ve yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek sözlerine son verdi.
 
 
 
 

ETKİNLİK TAKVİMİ

20.09.2024
AV. FERİT KÖSE
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.