STAJ EĞİTİM KOMİSYONU KAHVALTI PROGRAMI
Tarih: 21.12.2018 | Okunma Sayısı: 1976
Baro Başkanımız Av. Ramazan Erhan TOPRAK Başkanlığında, Baro Başkan Yardımcımız Av. Zeynep Özlem ÇANKAYA, Genel Sekreterimiz Av. Nilgün TOSUN ve Baromuz Yönetim Kurulu üyeleri Av. Bilal ÖZDEMİR, Av. Gökhan ALTAN ve Ferit KÖSE ile Baromuz Staj Eğitim ve Genç Avukatlar Komisyonu stajyer avukatlarımızla kahvaltıda bir araya geldiler.

Baro Başkanımız Av. Ramazan Erhan TOPRAK, kahvaltıda yapmış olduğu konuşmasında; “Israrla üzerinde durduğumuz staj eğitimine gerekli önemin verilmesi için her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduğumuzu ve yapacağımızı taahhüt etmiştik. Bu bağlamda stajyer avukatlarımızın gerek mesleki eğitim gerekse sosyal ilişkiler anlamında mesleği icra etmeye hazır olmaları için çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir. Her anlamda donanımlı bir hukukçu olmalarının başlangıcı birlik ve beraberliktir. Bunun içinde stajyerlerimizin kaynaşması, birbirleriyle gerek staj döneminde gerekse ruhsat alıp avukatlık mesleğine başladıktan sonra iyi ilişkiler içinde bulunmaları için bu tür tanışma ve kaynaşma programları düzenlemeye devam edeceğiz. Bu soğuk aralık ayında bizlerle beraber olan ve davetimize iştirak ederek içimizi ısıtan tüm stajyer avukatlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

28.09.2024