SGK İL MÜDÜRÜ ZİYARETİ
Tarih: 21.02.2012 | Okunma Sayısı: 1819

Aksaray Baro Başkanı Av. Levent BOZKURT Başkanlığında Aksaray Barosu Yönetim Kurulu üyeleri, Aksaray Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü olarak ilimize atanan Saffet ÇALIŞKAN’ a hoş geldiniz ziyaretinde bulunmuştur.

Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Aksaray Barosu Başkanı Av. Levent BOZKURT, ilimize yeni atanan İl Müdürleri ile diğer kamu görevlilerini ziyaret ederek karşılıklı bilgi alış verişinde bulunmanın önemin belirtmiş, bu ziyaretlerin tanışmanın da ötesinde İl Müdürü Saffet ÇALIŞKAN’ın aslen Aksaraylı olmasının da ayrı bir güzelliği olduğunu bunun Aksaray’ımıza sağlayacağı çok yönlü yararlara dikkat çekmiştir. İlimizde görevli daire amirleri ile uyum içinde ve ortak çalışmaya önem verdiklerini belirten Av. Levent BOZKURT, kamu kurumu niteliğinde bir meslek örgütü olan Baroların içinde bulundukları topluma katkılarının gerekli ve zorunlu olduğunu da sözlerine eklemiştir.

Aksaray Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü olarak ilimize atanan Saffet ÇALIŞKAN ise ziyaretten memnuniyetini dile getirirken bir Aksaraylı olarak Aksaray halkına duyduğu sevgi ve hizmet duygusunun yüksekliğini ve hedeflerinin görev süresince Aksaray’ı daha iyi noktalara getirmek olduğunu da sözlerine eklemiştir.

Ziyarete Yönetim Kurulu’nun diğer üyeleri Av. Gülseren KARABATAK, Av. Yakup ZENGİN ve Av. Ahmet Ramazan YİĞİDİM ve Av. Zübeyde AKÇA’ da ziyaret sırasında hazır bulunmuşlardır

 

ETKİNLİK TAKVİMİ

20.09.2024
AV. FERİT KÖSE
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.