POLİS EŞLERİNE SEMİNER
Tarih: 3.10.2013 | Okunma Sayısı: 2004
           Aksaray Barosu Kadın Hakları Komisyonu tarafından 03.10.2013 tarihinde Aksaray Polis Evinde, Polis eşlerine yönelik Aile İçi Şiddetin önlenmesi konusunda eğitim semineri verilmiştir.
 
          Katılımcılar, 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun çerçevesinde bilgilendirildi.

          Aksaray Baro Başkanı Av. Levent BOZKURT; Kadınların aile hukuku sorunlarına, aile içi şiddete maruz kalmış kadınlarımıza hukuki çözüm yolları bulmak  ve bilgilendirmek amacıyla Aksaray Baro Başkanlığı tarafından kurulan Aksaray Barosu Kadın Hakları Komisyonunun eğitim seminerleri, basın açıklaması, broşür ve el ilanı gibi görsel materyaller ile çalışmalarına sürekli olarak devam ettiğini bu kapsamda polis eşlerinin düzenlenen seminer ile bilgilendirildiğini belirtti.

           Kadınların bu tür hukuk semineriyle haklarını ve sorumluluklarını daha iyi öğrendiklerini belirten Baro Başkanı Av. Levent BOZKURT şunları kaydetti: “ Aksaray Baro Başkanlığı tarafından kurulan Kadın Hakları Komisyonu olarak hedefimiz huzurlu, mutlu ve sorunsuz aileler oluşturmak, kadınlarımızı yasal hakları konusunda bilgilendirmektir. Nereye ve nasıl başvuracakları konusunda bilgi edinmek isteyen ve hakları konusunda yeterli bilgisi olmayan kadınlarımıza yol göstermektir.”dedi.
          
         Aksaray Baro Başkanı Av. Levent BOZKURT; “Düzenlenen bu eğitim seminerleri ile kadınlarımızın toplumdaki yerini güçlendirmeyi amaçladık; seminerimize katılan tüm polis eşlerine ve emeklerini esirgemeyen meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.  
 
 

ETKİNLİK TAKVİMİ

20.09.2024
AV. FERİT KÖSE
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.