MESLEKTAŞIMIZ AV. İBRAHİM ERGİN’İ ANDIK
Tarih: 29.04.2022 | Okunma Sayısı: 637
Menfur saldırı sonucu hayatını kaybeden meslektaşımız Av. İbrahim ERGİN’i vefatının üçüncü yılında kabri başında andık. Anma törenine ERGİN’in ailesi ve yakınları ile birlikte Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Adem AYDEMİR, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanımız Sayın Gökhan OFLAZ, Baro Başkanımız Av. Ferit KÖSE, TBB Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ramazan Erhan TOPRAK, Baro Başkan Yardımcımız Av. Ramazan DOĞAÇ, Genel Sekreterimiz Av. Elif ULU, Saymanımız Av. Pınar KIRMIZI ÖNAY, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Merve ÖRÜN, Av. Zeynep Özlem ÇANKAYA, Av. Muhammet AKBULUT, Av. Yağmur GÖKÜZÜM YEĞEN, Av. İlker ORBAY, Av. Cumali ALTINSOY katılım sağlamıştır.

Değerli hukuk adamı Av. İbrahim ERGİN’in aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.

28.09.2024