MESLEK ŞEHİDİMİZ AVUKAT İBRAHİM ERGİN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Tarih: 30.04.2019 | Okunma Sayısı: 1378

Bürosunda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden meslektaşımız Avukat İbrahim ERGİN için Adliyemiz önünde tören düzenlendi.

Cenaze törenine Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Avukat Metin FEYZİOĞLU, TBB Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ahmet Şakir UZUN, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim CANSEVER, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah SARIGÜL, Adana Barosu Başkanı Av. Veli KÜÇÜK, Niğde Barosu Başkanı Av. Osman ÇİMEN, Kırşehir Barosu Başkanı Mehtap KARABURÇAK TUZCU, Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin YEŞİLBOĞAZ, Nevşehir Barosu Başkanı Mustafa Nemci ÖNCÜL, Zonguldak Barosu Başkanı Av. Özel EROĞLU, Baromuz avukatları, ilimiz protokolü, Adliye çalışanlarımız ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Adliye önünde gerçekleştirilen tören sonrası katılımcılar ve tüm avukatlarımız meslek şehidimiz Av.İbrahim ERGİN'in bürosuna kadar yürüyerek, Türkiye Barolar Biriliği Başkanı Av.Metin FEYZİOĞLU ve Baro Başkanımız Av.Ramazan Erhan TOPRAK, ofis önüne çelenk bırakmışlardır.

İlimiz Somuncu Baba külliyesinde kılınan cenaze namazından sonra meslek şehidimiz Av. İbrahim ERGİN Ervah Kabristanlığında defnedilmiştir.

28.09.2024