KİTAP BAĞIŞ KAMPANYASI
Tarih: 18.06.2021 | Okunma Sayısı: 494

Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan İşbirliği protokolü kapsamında Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri için düzenlenen "Kitap Bağışı Kampanyasına" Baromuzca temin edilen kitaplar 18.06.2021 tarihinde Baro Başkanımız Av. Ramazan Erhan TOPRAK tarafından teslim edildi.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcı Sayın Adem AYDEMİR, Başkanlığımız tarafından yapılan kitap bağışları nedeniyle Baro Başkanımız Av. Ramazan Erhan TOPRAK’a teşekkür belgesi takdim etti.

Baro Başkanımız Av. Ramazan Erhan TOPRAK, “ tutuklu ve hükümlülerin ceza evlerinde okuma alışkanlığı kazanabilmeleri, kütüphaneleri etkin bir şekilde kullanabilmeleri ve daha çok sayıda kitaba erişim sağlayabilmeleri adına gerçekleştirilen kitap bağışı kampanyası süresince adliyemizde bulunan kitap stantlarına bağışta bulunan meslektaşlarımıza teşekkür ediyor, bağışlanan kitapların tutuklu ve hükümlülere faydalı olmasını diliyorum.”  dedi.

28.09.2024