İLİMİZ MİLLETVEKİLİ TURAN YALDIR ZİYARETİ
Tarih: 13.07.2023 | Okunma Sayısı: 216
Baro Başkanımız Av. Ferit KÖSE başkanlığında Baro Saymanız Av. Cumali ALTINSOY ve Yönetim Kurulu üyemiz Av. Ahmet GÜNEY; İlimiz İYİ Parti 28.Dönem Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu üyesi Sayın Turan YALDIR’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Baro Başkanımız Av. Ferit KÖSE; avukatlık mesleğinin sorunları ve bu sorunların acil çözümüne yönelik olarak ilimiz milletvekili Turan YALDIR ile fikir teatisinde bulundular.
Baro Başkanımız Av. Ferit KÖSE milletvekilimiz Sayın YALDIR’a Avukatlık mesleğinin sorunları ve çözüm yollarına yönelik bir rapor iletti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sayın Turan YALDIR, gerek Adalet Bakanlığı nezdinde gerekse diğer kurum ve kuruluşlar nezdinde Avukatlık mesleğinin sorunlarının çözümleri noktasında gerekenin yapılması için destek olacaklarını belirtti.

20.09.2024