İLİMİZ MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ALTINSOY ZİYARETİ
Tarih: 13.07.2023 | Okunma Sayısı: 217

Baro Başkanımız Av. Ferit KÖSE başkanlığında Baro Saymanız Av. Cumali ALTINSOY ve Yönetim Kurulu üyemiz Av. Ahmet GÜNEY; İlimiz Ak Parti 28.Dönem Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Sayın Hüseyin ALTINSOY’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Baro Başkanımız Av. Ferit KÖSE; avukatlık mesleğinin sorunları ve bu sorunların acil çözümüne yönelik olarak ilimiz milletvekili Hüseyin ALTINSOY ile fikir teatisinde bulundular.

Baro Başkanımız Av. Ferit KÖSE milletvekilimiz Sayın ALTINSOY’a Avukatlık mesleğinin sorunları ve çözüm yollarına yönelik bir rapor iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sayın Hüseyin ALTINSOY, gerek Adalet Bakanlığı nezdinde gerekse diğer kurum ve kuruluşlar nezdinde Avukatlık mesleğinin sorunlarının çözümleri noktasında gerekenin yapılması için destek olacaklarını belirtti.