İADE-İ ZİYARET
Tarih: 1.10.2013 | Okunma Sayısı: 1670
ATSO HEYETİNDEN ADLİYE YÖNETİMİNE ZİYARET

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Cumhuriyet Başsavcısı Taner Aksakal, İdare Mahkemesi Başkanı Dinçer Yılmaz ve Aksaray Baro Başkanı Av. Levent Bozkurt’u makamında ziyaret etti.
ATSO BAŞKANI AHMET KOÇAŞ; “ KILICIN YAPAMADIĞINI ADALET YAPAR ”

Ziyaret sonrası açıklama yapan ATSO Başkanı Ahmet Koçaş ; “ Meclis Başkanım, Başkan Yardımcılarımız ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan arkadaşlarımızla geldiğimiz ziyaretimizde Cumhuriyet Başsavcımız, İdare Mahkemesi Başkanımız ve Baro Başkanımızla yapmış olduğumuz görüşmelerde çok güzel vakit geçirdik.

Kendileriyle yapmış olduğumuz sohbette Aksaray’ın çok iyi yerlere gittiğini ve çok gelişmekte olduğunun altına vurgu yaptık.

Böylesine hızla gelişen bir şehirde suç olaylarına baktığımız da ALLAH nazarlardan saklasın gerçekten diğer illere göre çok az görünmektedir.

Bizim en büyük dileğimiz işlenen suç olaylarının minimum seviyelerine inerek ülkemizde en huzurlu şehirler sıralamasında ilk sırada olmasını istemektir.

Bugün Dünya’nın neresine gidersek gidelim, Kılıcın yapamadığını adalet yapmaktadır.

Son olarak, bizleri ağırlayan ve misafir eden Cumhuriyet Başsavcımız, İdare Mahkemesi Başkanımız ile Baro Başkanımıza çok teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” Dedi.

BARO BAŞKANI AV.LEVENT BOZKURT; “ADALET HERKESE BİR GÜN MUTLAKA LAZIM OLABİLİR”

Baro Başkanı Av. Levent BOZKURT ise ATSO Başkanı Ahmet KOÇAŞ’a ve Meclis Başkanı Fatih TEKİN ve yönetim kurulu üyelerine bu nazik iade-i ziyaretleri için teşekkür ederek, Aksaray Barosunun tüm kamu ve sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içinde çalıştığını ve çalışacağını sözlerine ekledi.  BOZKURT sözlerine şöyle devam etti; “Aksaray’ın gelişmesi veAksaray isminin duyurulması için üzerimize düşeni en iyi şekilde yapacağız, Yargının üç ayağından biri olan savunma makamının vazgeçilmez temsilcileri avukatların adaletin tecellisi için hayati öneme haiz olduğu tartışmasızdır;  Adalet herkese bir gün mutlaka lazım olabilir” diyerek sözlerine son verdi.

20.09.2024