EMNİYET MÜDÜRÜ MUSTAFA ŞAHİN İADE-İ ZİYARETİ
Tarih: 9.01.2012 | Okunma Sayısı: 2528

Aksaray İl Emniyet Müdürü Mustafa ŞAHİN, Aksaray Baro Başkanı Av. Levent BOZKURT’ a iade-i ziyarette bulundu. Baro Başkanı Av. Levent BOZKURT ise ziyaretten dolayı Emniyet Müdürü ŞAHİN’ e teşekkür ederek bu ziyaretten memnuniyetini dile getirdi. Aksaray İl Emniyet Müdürü Mustafa ŞAHİN yaptığı kısa açıklamada sivil toplum kuruluşları ve Kamu Kurumu Niteliğindeki Meslek Kuruluşları ile o arada Aksaray Barosu ile işbirliğine dayalı bir çalışma anlayışına sahip olduklarını; bu suretle gerçekleşecek uyumun verimli bir çalışmanın kapısını aralayacağını belirtti.

Aksaray Emniyet Müdürü Mustafa ŞAHİN’in Aksaray Barosu’nu ziyareti sırasında Aksaray Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Gülseren KARABATAK, Av. Zübeyde AKÇA, Av. Yakup ZENGİN, Av. Ahmet Ramazan YİĞİDİM ve Av. Hakan AY’da hazır bulundu.