CHP KADIN KOLLARI HEYETİ ZİYARETİ
Tarih: 6.09.2022 | Okunma Sayısı: 553

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin NAZLIAKA ve Aksaray CHP İl Başkanlığı Heyeti Baromuzu ziyaret etti.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin NAZLIAKA, CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas ERTÜRK, Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüdiye SUNU, Aksaray CHP İl Başkanı Yardımcıları Av.Yasemin TURAN ÖZDEMİR ile Av. Hatice AKDEMİR, Aksaray Kadın Kolları Başkanı Sibel ALTINPINAR ve MYK Üyelerim Mehtap YÜCEZ, Atiye ERSEVER, Yasemin YILMAZ, Cansu BÜLBÜL Baro Başkanımız Av.Ferit KÖSE’yi makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu üyesi Av.Ramazan Erhan TOPRAK, Baromuz Genel Sekreteri Av.Elif ULU ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Av.Yağmur GÖKÜZÜM YEĞEN ile Av.Merve ÖRÜN’de bulundular.

Ziyaret duyduğu memnuniyet dile getiren Baro Başkanımız Av.Ferit KÖSE, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin NAZLIAKA başta olmak üzere Ali Abbas ERTÜRK ve tüm heyete nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

27.09.2024