BAROMUZ ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU FAALİYETLERİ
Tarih: 24.05.2012 | Okunma Sayısı: 4338

27.03.2012 tarihinde Baromuz Çocuk Hakları Komisyon Başkanı Av. Zübeyde AKÇA tarafından Aksaray İl Emniyeti Çocuk Şube Müdürlüğünün organize ettiği, Aksaray Hazım Kulak Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen Rehber Öğretmenlere yönelik “ Çocuk Adalet Sistemi “ konulu seminerde konuşmacı olarak katılmıştır.

02.05.2012 tarihinde  Baromuz Çocuk Hakları Komisyon Başkanı Av. Zübeyde AKÇA , Stajyer Avukatlar  Tacettin AYKOL, Mustafa ASPAR, Meral KAYA, Özlem GEVENÇ, Durdane ÖRÜN , Cumali KOÇ, Muammer ÖZÇELİK ve Murat KAYNAK’ın katılımı ile öncelikle Taşpınar Lisesi son sınıf öğrencilerinin Kariyer Günleri programına katılım sağlanmış, daha sonra Av. Zübeyde AKÇA tarafından  Taşpınar Lisesi ve Taşpınar İlköğretim öğrencilerine Çocuk Koruma Kanunu,  Çocukların Yargılama Süreci ve Çocuk Suçlarını içeren seminer verilmiştir.

07.05.2012 tarihinde Baromuz Çocuk Hakları Komisyon Başkanı Av. Zübeyde AKÇA , Komisyon üyeleri Av. Yakup ZENGİN ve Av. Elif ULU’nun katılımı ile Mehmet Timur  Sarraf İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencilerine okullarında seminer verdiler. Seminerde öncelikle meslek tanıtımı yapıldı daha sonra Çocuk Koruma Kanunu, Çocukların Yargılama Süreci ve Çocuk Suçlarını içeren bilgiler verilmiştir.

 
 
 
 

ETKİNLİK TAKVİMİ

20.09.2024
AV. FERİT KÖSE
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.