BARO BAŞKANLARI, İSRAİL’İN FİLİSTİN’DE SİVİL VATANDAŞLARA YÖNELİK DÜZENLEDİĞİ SALDIRILARI PROTESTO ETTİLER
Tarih: 4.06.2024 | Okunma Sayısı: 115
TBB Başkanı Av. Erinç Sağkan, TBB Yönetim Kurulu Üyeleri, Baro Başkanımız Av. Ferit KÖSE çok sayıda Baro Başkanları, İsrail’in Filistin’de sivil vatandaşlara yönelik düzenlediği saldırıları protesto etmek için Ankara’nın İsrail Büyükelçiliği binası önüne siyah çelenk bıraktılar.
Çelenk bırakılmasının hemen sonrasında yapılan basın açıklamasında, “İsrail’in Refah’ta sivil halka yönelik gerçekleştirdiği insanlık dışı katliamı en sert şekliyle kınıyor; yaşam hakkından, hukuktan yana olan herkesi, her ülkeyi İsrail’in barbarca saldırılarını önlemeye ve Filistin halkıyla yan yana olmaya davet ediyoruz” denildi.

19.09.2024