ANITKABİR ZİYARETİ VE ATATÜRK MOZOLESİNE ÇELENK KOYMA TÖRENİ
Tarih: 27.10.2021 | Okunma Sayısı: 998

Baro Başkanımız Av. Ramazan Erhan TOPRAK başkanlığında, Baromuz Yönetim Kurulu Üyeleri ile Baromuz avukatları ve stajyer avukatlarımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde Anıtkabirde Atatürk mozolesine çelenk sunma töreni gerçekleştirmişlerdir.

Tören sonrasında Baro Başkanımız Av. Ramazan Erhan TOPRAK, Misak-ı Milli Kulesinde Anıtkabir Özel Defterini imzalamıştır.

Baro Başkanımız Av. Ramazan Erhan TOPRAK Anıtkabir Özel Defterine;

Cumhuriyetimizin Kurucusu
Büyük Atatürk!

Bize armağan etmiş olduğunuz en büyük bayram olan Cumhuriyet Bayramımızın arefesinde, Aksaray Barosu mensupları olarak huzurunuzda olmanın gururunu yaşıyoruz.

“Ya İstiklal Ya Ölüm!” parolasıyla, kanla, irfanla kurulan Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın değerini bugün her zamankinden daha iyi anlıyoruz.

Cumhuriyetin yetiştirdiği avukatlar olarak emanetinizi sonsuza dek koruyacağımıza söz veriyoruz.

Huzurunuzda saygı ile eğiliyorum. yazdı.

28.09.2024