&S220;AVUKAT&S220; BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Tarih: 6.04.2013 | Okunma Sayısı: 4396
5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Baromuz Mesleki Kültürel-Sosyal ve Sportif Faaliyetler Komisyonu tarafından gerçekleştirilen; Av. İlyas İLHAN, Av. Özlem TUNÇ İLHAN, Av. Ayhan YILDIZ, Av. Yunus Emre ÖZDEMİR, Av. Murat KORKMAZ, Av. Fatih BAYRAKDAR, Av. Kevser ÖZDEMİR, Av. Ayşe TUNÇ, Av. Mustafa ASPAR, Stj. Av. Meral KAYA, Uğur AVŞAR ve Recep CEVİZ’in oynadığı “Avukat” adli iki perdelik komedi Aksaray Kültür Merkezinde 6 Nisan 2013 tarihinde sahnelendi.
 
Oyun’u büyük bir ilgi ve dikkatle izleyen İlimiz Protokolü, Aksaray Barosu avukatları ve salonda boş yer bırakmadan dolduran vatandaşlar, sahnelenen oyunda yer alan avukatları dakikalarca ayakta alkışladılar.

Baro Başkanımız Av. Levent BOZKURT ise oyun sonrası tiyatro gösterisinde yer alan tüm oyuncuları tebrik etti. Sahnelenen tiyatro’ya gelemeyen, izlemeyenler için büyük bir kayıp olduğunu dile getirdi. Aksaray Barosunun sadece bir  meslek kuruluşu olmasından öte hayatın her alanında,  en iyi şekilde faaliyet gösteren bir kurum olduğunu beyan etti.  Bu tiyatro oyununun ve başkaca sosyal ve kültürel faaliyetlerin devam edeceğini söyleyen Baro Başkanımız Av. Levent BOZKURT oyunda yer alan avukatlara, ve diğer oyunculara teşekkür ederek çiçek takdim etti.         İnternet Haberi İçin Tıklayınız
 

ETKİNLİK TAKVİMİ

20.09.2024
AV. FERİT KÖSE
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.