AKSARAY VALİSİ SELAMİ ALTINOK ZİYARETİ
Tarih: 31.08.2012 | Okunma Sayısı: 1878

Aksaray Baro Başkanı Av. Levent BOZKURT Başkanlığında Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte 31 Ağustos 2012 Cuma günü Aksaray Valisi Selami ALTINOK’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulunuldu.

Aksaray Valisi ALTINOK ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken “Aksaray’ın hepimizin şehri olduğunu bütün kurum ve kuruluşların el birliği ile çalışmaları gerektiğini problemlerin çözümünde işbirliğine dayalı bir yol izlenilmesi gerektiği söyledi.”

Baro başkanımız Av. Levent BOZKURT ise; tüm kurum ve kuruluşlar ile Sivil Toplum kuruluşlarının uyum içinde çalışmalarının hem Aksaray hem de ülkemiz için yararlarının büyük olacağını, Aksaray Barosu olarak her zaman olduğu gibi bundan sonra da işbirliği içinde olacaklarını belirtti.

Tanışma ve sohbet ortamında geçen görüşmede karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.