AKSARAY BAROSUNDAN BÜYÜK VEFA ÖRNEĞİ
Tarih: 1.10.2013 | Okunma Sayısı: 1844
Aksaray Adliyesinde Hizmet Etmiş Hakim Perihan DOĞAN'ın Rahatsızlığı Nedeniyle Uygun Kök Hücre Ve Kemik İliği Bulunabilmesi Maksadıyla 01.10.2013 Salı Günü Saat 09:00-17:00 Arasıda Yapılan Donör Testine Aksaray Barosu Avukatları Yoğun İlgi Göstermiştir.

Kan Bağışı Kampanyası Kapsamında Yapılan İlk Donör Testini Aksaray Baro Başkanı Av. Levent BOZKURT Gerçekleştirmiş; Akabinde ise Baromuz Kayıtlı Avukatlar Teste Yoğun Şekilde Katılım Göstermişlerdir.

Baro Başkanı Av. Levent BOZKURT; “Test esnasında Adliyemizde geçmiş dönemde görev yapmış hakimlerimizden Perihan DOĞAN’ın yakalanmış olduğu rahatsızlığın tedavisi maksadıyla Baromuz öncülüğünde yapılan bu kampanyaya katılan tüm meslektaşları gösterdikleri duyarlılık nedeniyle şahsım ve Baromuz adına kutluyorum.” şeklinde konuştu.