AKSARAY BAROSU TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLMUŞTUR.
Tarih: 27.06.2011 | Okunma Sayısı: 3812

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ

STAJYER AVUKATLAR 2011/2. DÖNEM

KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI

Türkiye Barolar Birliği tarafından 8 Baronun katılımı ile Ordu’da düzenlenen Stajyer Avukatlar 2011/2. Dönem Kurgusal Duruşma Yarışmasında ev sahibi Ordu Barosu ile yarışan Aksaray Barosu 1. olmuştur.

24 Haziran 2011 tarihinde Türkiye Barolar Birliği tarafından Ordu’da düzenlenen Stajyer Avukatlar 2011–2. Dönem Kurgusal Duruşma Yarışmasına; Aksaray Barosu Yönetim Kurulu Üyesi ve Staj Eğitim Komisyonu Başkanı Av. Ahmet Ramazan YİĞİDİM ve Av. Gökhan ALTAN başkanlığında Stj. Av. Fatih BAYRAKLI, Stj. Av. Habibe Neslihan TEMEL, Stj. Av. Duygu AĞAÇLI, Stj. Av. Çiğdem GÖKKAYA ve Baro çalışanımız Fatih ÇOBAN katılmışlardır.

Aksaray Barosu, Türkiye Barolar Birliği tarafından düzenlenen Stajyer Avukatlar 2011–2. Dönem Kurgusal Duruşma Yarışmasında TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLMUŞTUR.

Aksaray Barosu Başkanı Av. Levent BOZKURT ise yapmış olduğu açıklamada; Aksaray Barosu Yönetim Kurulu olarak, stajyer avukatların yetişmesine verdikleri önemi bir kez daha vurgulayarak kazandıkları birincilik dolayısıyla genç meslektaşlarını kutladığını belirtmiştir.

20.09.2024