AKSARAY BAROSU STANTI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Tarih: 8.05.2011 | Okunma Sayısı: 4860
Aksaray Anadolu Lisesinin Meslek ve Meslek Gruplarının Tanıtımı etkinliği çerçevesinde kurulan, Aksaray Barosu Stantı öğrenci,öğretmen ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

7-8 Mayıs tarihlerinde Aksaray Anadolu Lisesi bahçesinde İlimiz Kamu Kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşlarının ve çeşitli üniversitelerin temsilcilerinin  katılımı ile  organize edilen Meslek ve Meslek Gruplarının tanıtımı etkinliğinin ilk gününde meslektaşlarımız Av.Erdal AY ve Av.Ayşe Deniz ARIBAŞ;ikinci gününde ise Av.Nurten ELYİĞİT ve Av.Cumali ALTINSOY stantımızda Baromuz ve Avukatlık Mesleği hakkında gelen konukları bilgilendirdiler.7 Mayıs akşamında Aksaray Üniversitesinde verilen resepsiyonda Av.Ahmet Ramazan YİĞİDİM, Av.Erdal AY ve Av.Ayşe Deniz ARIBAŞ Baromuzu temsil ettiler.

19.09.2024