AKSARAY BAROSU İSTANBUL GEZİSİ
Tarih: 24.05.2011 | Okunma Sayısı: 2976
Aksaray Barosu Başkanı Av. Levent BOZKURT’un Başkanlığında, Baromuz tarafından organize edilen ve çok sayıda avukatımızın iştiraki ile İstanbul Gezisi düzenlenmiştir.

Bu gezi ile Yerebatan Sarayı / Sarnıcı, Ayasofya Camii, Sultanahmet Camii, Dikilitaş ve Çevresi, Topkapı Sarayı, Eyüp Sultan Camii, Piyerloti, Galata Kulesi, Dolmabahçe Sarayı, Boğaz Turu ve Adalar gibi birçok tarihi ve turistik yer doyasıya gezilmiştir.

Yapılan gezi faaliyetinin, bilinmeyen, görülmeyen yerlerin görülmesinden öte, insanın kendisiyle baş başa kalması, günlük hayatın meşgalelerinden soyutlanması gibi olumlu yönlerinin yanında;

birlikte olmanın ve beraber gezmenin doyumsuz tadının hiçbir şeyde olmadığını, meslektaşlar arasındaki bağın kuvvetlenmesini sağlayan bir araç olduğunu dile getiren Av.Levent BOZKURT güzel ülkemizin görülecek daha çok yerinin olduğunu söyledi.

19.09.2024