AKSARAY ADLİYESİ VE TARIM PLATFORMU ZİYARETİ
Tarih: 5.04.2022 | Okunma Sayısı: 316

İlimiz Cumhuriyet Başsavcısı Adem AYDEMİR, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Gökhan OFLAZ, Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin KOÇAK,  Ticaret Borsası Başkanı Hamit ÖZKÖK, Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut AKTÜRK’ , 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Baromuzu ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında Baromuz Yönetim Kurulu üyeleri Av. Yağmur GÖKÜZÜM YEĞEN, Av. Emine SERTTAŞ, Av. Zeynep Özlem ÇANKAYA, Av. Merve ÖRÜN ve Av.Cumali ALTINSOY’da bulundular.

Baro Başkanımız Av. Ferit KÖSE ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Cumhuriyet Başsavcımız Adem AYDEMİR’e, Adalet Komisyonu Başkanımız Gökhan OFLAZ’a, Ticaret Borsası Başkanı Hamit ÖZKÖK’e, Ziraat Odası Başkanı Emin KOÇAK’a ve Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut AKTÜRK’e bu nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

28.09.2024