AK PARTİ HEYETİ ZİYARETİ
Tarih: 30.12.2021 | Okunma Sayısı: 365

Ak Parti Aksaray Milletvekili Cengiz AYDOĞDU, Gençlik Kolları Başkanı Av. Şükrü ÖZTÜRK, İl Başkanı Yardımcısı Mustafa ALAKUŞ, İl Genel Meclis Başkanı Muammer TÜZÜN, Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Av. Osman OKUR, İl Yönetim Kurulu üyeleri Av. Melek ÇAKMAK ADIYAMAN, Av. Fadime ALAN ve Av. Meryem DEMİRPENÇE, Baro Başkanımız Avukat Ferit KÖSE’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Ziyaret esnasında önceki dönem Baro Başkanımız ve Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu üyesi Av. Ramazan Erhan TOPRAK’ da bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baro Başkanımız Avukat Ferit KÖSE kendisini ziyaret için gelen İlimiz Milletvekili Cengiz AYDOĞDU’ya İl Genel Meclis Başkanı Muammer TÜZÜN’e, İl Başkan Yardımcısı Mustafa ALAKUŞ’a, Gençlik Kolları Başkanı Av. Şükrü ÖZTÜRK’e, Başkan Yardımcısı Av. Osman OKUR’a, ve il yönetim kurulu üyeleri Av. Melek ÇAKMAK ADIYAMAN’a, Av. Meryem DEMİRPENÇE’ye, Av. Fadime ALAN’a bu nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

28.09.2024