AİLE ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ HEYETİ ZİYARETİ
Tarih: 7.01.2022 | Okunma Sayısı: 544

İlimiz Aile Çalışma ve Sosyal İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM ) Müdürü Sevgi AKBULUT, Kadın Konuk Evi Müdürü Tuğba ÖZER, İl Müdür Yardımcısı Şenay AKPINAR, Sosyal Çalışmacı Gülşen AKALIN, Psikolog Kübra KARAÖMERLİOĞLU ve Çocuk Gelişimcisi Özlem ŞAHİN; Baro Başkanımız Av.Ferit KÖSE’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular. 

Ziyaret esnasında Baromuz Yönetim Kurulu üyesi Av. Yağmur GÖKÜZÜM YEĞEN, Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Av. Eylül Sinem KARADAL, Komisyon üyeleri Av. Elif ARSLAN, Av. Şeyma ALTINOK, Av. Seçil SEVGİ ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Av. Beyzanur BAŞBOLAT’da bulundular. 


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baro Başkanımız Avukat Ferit KÖSE kendisini ziyaret için gelen İl Müdür Yardımcısı Şenay AKPINAR’a, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Sevgi AKBULUT’a, Kadın Konuk Evi Müdürü Tuğba ÖZER’e, Çocuk Gelişimcisi Özlem ŞAHİN’e, Psikolog Kübra KARAÖMERLİOĞLU’na ve Sosyal Çalışmacı Gülşen AKALIN ’a bu nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

 

ETKİNLİK TAKVİMİ

28.09.2024
AV. FERİT KÖSE
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.