ADALET BAKANI SAYIN ABDULHAMİT GÜL BAROMUZA TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU
Tarih: 2.05.2019 | Okunma Sayısı: 975

Adalet Bakanı Sayın Abdulhamit GÜL, şehit meslektaşımız Av. İbrahim ERGİN için Baro Başkanımız Av. Ramazan Erhan TOPRAK ve Yönetim Kurulu üyelerimizi başkanlık makamında ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu; daha sonra avukatlar odamızı ziyaret ederek tüm avukatlarımıza başsağlığı diledi.


Adalet Bakamız Abdulhamit GÜL; Baromuzu ziyaretinde; “ Adliyemiz konferans salonunda inşallah avukat arkadaşımız Av.İbrahim ERGİN’in ismini vereceğiz, ismi orada yaşayacak,çünkü avukat mesleğini icra ederken hakkın, hukukun, adaletin tesisi için çalışıyor, ve yargının bu anlamda temel unsuru olan savunma hakkını ifa etmektedir.İnşallah ismi bu anlamda konferans salonunda yaşamış olur.Tekraren söylemek ifade etmek isterim ki bu tür saldırıları, avukatlara yönelik bu tür şiddet eylemlerini asla tasvip etmiyoruz, görmek istemiyoruz, yaşamak istemiyoruz,umarım bu tür hadiseler bir daha yaşanmaz; ve avukatlarımızda mesleklerini ifa eden herkes kendi mesleğini özgürce, en güzel şekilde ifa eder,icra ederler tekrar başınız sağ olsun Allah sabırlar versin.” dedi.

Baro Başkanımız Av. Ramazan Erhan TOPRAK; “ Sayın Adalet Bakanımız Abdulhamit GÜL’e bu acılı günümüzde bizleri yalnız bırakmadığı, yanımızda olduğu için kendisine şahsım ve Aksaray Barosu adına teşekkür ediyorum, gerek avukat meslektaşlarımıza gerek diğer meslek gruplarına bu tür saldırıları bir daha yaşamayız, kısacası şiddetin her türlüsüne karşıyız Biz Bakanımızın avukatlarımıza bakış açısını, mesleki sorunlarımızın çözümünde harcadığı çabaları ve Türkiye Barolar Birliğimiz ile beraber yürütmüş oldukları çalışmaları biliyoruz, birçoğunun çözüm noktasına geldiği yönünde duyumlarımız vardır ve ben tekrar Sayın Adalet Bakanımıza teşekkür ediyorum.”dedi.

 

ETKİNLİK TAKVİMİ

28.09.2024
AV. FERİT KÖSE
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.