10 OCAK ÇALIŞAN GAZETCİLER GÜNÜ
Tarih: 10.01.2014 | Okunma Sayısı: 1778
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Baro Başkanımız Av. Levent BOZKURT ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Aksaray'da faaliyet gösteren gazeteciler ile kahvaltıda bir araya geldiler.
Kahvaltı sonrasında kısa bir açıklama Baro Başkanımız Av. Levent BOZKURT;
"Değerli basın mensupları, Aksaray’ın gözü kulağı olan haber alma özgürlüğümüzün kullanılmasını sağlayan kıymetli arkadaşlarım. Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, bizde Aksaray Barosu olarak gazetecilerimizle bir araya gelerek hem günlerini kutlamak hem de kamuoyuna Aksaray Barosu'nun görüşlerini, gündeme ilişkin değerlendirmesini yapmak amacıyla böyle bir kahvaltı programı düzenlemeyi Aksaray Barosu Yönetim Kurulu olarak uygun gördük.
Ben şahsım ve Aksaray Barosu adına çalışan, çalışmayan tüm gazeteci arkadaşlarımın 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutluyor ve görevlerinde hem daim başarılar diliyorum".dedi.